HOME WELKOM VOORRAAD SPECIALS CONTACT
 
 
   
     
   

Allereerst heten wij u welkom op deze moderne website van Paul Versteeg auto´s.

De naamgever van dit bedrijf zal voor velen onder u geen onbekende zijn in deze bedrijfstak.
Na achtereenvolgend eerst een periode zich bezig te hebben gehouden met de technische kant van het autovak en aansluitende een periode met de commerciële kant in zowel binnen als buitenland was het oprichten van een eigen zaak in het jaar 2000 niet meer dan een logisch gevolg.

Een unieke in – verkoop combinatie heeft er voor gezorgd dat er na 10 jaar gesproken mag worden van een succes. Door toepassing van moderne technische en commerciële middelen is Paul Versteeg Auto´s in staat een aantal “ Kwaliteit “ occasions voor u te selecteren die gerust “ TOP OCCASSIONS ” mogen worden genoemd.

Door zich voornamelijk te specialiseren in de merken Audi, VW, en Seat is Paul Versteeg Auto’s  in staat om steeds een snel wisselende ( zeer aantrekkelijk ) voorraad te selecteren. Ook weet Paul doormiddel van technische en optische tunning unieke exemplaren te creëren die daardoor exclusiever en dus ook waardevoller en gunstiger bij latere inruil zijn . Ook hierdoor hebben inmiddels vele liefhebbers van deze merken en creaties de weg naar zijn bedrijf gevonden.

U zult het bedrijf niet vinden in een glazen pand langs de snelweg en de werknemers lopen niet in een driedelig grijs nee niets van dat alles. Paul Versteeg Auto’s ( waar duidelijkheid en kwaliteit heel belangrijk zijn ) wil u een occasion verkopen waar mee u het gevoel krijgt, ik heb een goede deal gesloten, zodat u weer na verloop van tijd terug komt want niks is belangrijker voor het bedrijf als een tevreden klant.

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele voorraad ? bezoek dan regelmatig deze site die door de gebruik te maken van de laatste technieken altijd zowel van aan als verkocht auto’s up to date is.

Voor info en verkoop is Paul Versteeg rechtstreeks te bereiken onder telefoonnummer 0622 540664 of per e-mail.

Wij hopen u snel te mogen begroeten.

Paul Versteeg Auto’s                                               NU OOK BIJ ONS bezoek ook onze nieuwe unieke velgen site www.paulversteegvelgen.nl

 
   
e("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));